Doortastende senior professionals met compassie

De medewerkers van Markanta kennen de weerbarstigheid van de praktijk. Zij hebben aan den lijve ondervonden wat nodig is om organisaties weer effectief te maken. Hun kennis en inzichten hebben zij gedurende vele jaren ervaring verzameld om nu dagelijks bij opdrachtgevers in praktijk te brengen. Naast hun inhoudelijke expertise op het gebied van bedrijfsvoering onderscheiden zij zich door het vermogen om tijdens veranderprocessen mensen individueel en in groepen op een natuurlijke manier ‘mee te nemen’ op basis van inlevingsvermogen, empathie , zelfvertrouwen en overtuigingsvermogen. Het zijn doortastende senior professionals met compassie die voor medewerkers ruimte scheppen voor intern ondernemerschap.

Jan van der Wal is oprichter en eigenaar van Markanta. Hij is als senior management consultant en interim manager actief. Daarbij maakt hij gebruik van meer dan 20 jaar ervaring in commerciële management- en directiefuncties en vele jaren in consultancy.
Naast Jan van der Wal bestaat het team van Markanta uit een uitgebreid netwerk van professionals die ingezet worden voor gespecialiseerde en/of omvangrijke opdrachten.

LinkedIn profiel Jan van der Wal

Nieuws


Worstel en kom boven met zelforganisatie (non-profit)

lees verder

Markanta in 3 minuten

Markanta
management BV
Buissteeg 15
6704 AG Wageningen